Wie is Jikke Dokkum?

Ik ben geboren en getogen in Nieuw-Loosdrecht (1965). De lang gekoesterde wens om dichtbij de kust te wonen is in 2013 werkelijkheid geworden. Ik woon samen met mijn partner Rob en ben zorgmoeder. 

Een levenlang leren en ontwikkelen, verbinden en afscheid nemen zijn thema's die mij zowel persoonlijk als professioneel bezighouden en bezielen. Anderen typeren mij als iemand met wezenlijke interesse in mensen en passie voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zij ervaren dat ik daarbij creativiteit en resultaatgerichtheid met enthousiasme inzet . 
Tenslotte vormen mijn eigen doorleefde verlieservaringen op de diverse levensterreinen een vruchtbare bodem om mensen op verhaal te kunnen laten komen.

Naast mijn eigen praktijk ben ik als docente verbonden aan de faculteit Social Work en Educatie van de Haagse Hogeschool en heb ik als trainer/coach ruime ervaring  in het geven van trainingen aan teams.

Bij het Adamas Inloophuis ben ik als gastvrouw werkzaam voor mensen met kanker en hun naasten. Ik werk afwisselend op de locaties Nieuw Vennep en de poli Oncologie van het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp.

Diverse opleidingen zoals Systemisch Werken, Psychosociaal Werk, Gestalttherapie en de opleiding tot Verlies en Rouw Coach hebben mij gevormd. Bijscholing, supervisie en intervisie helpen mij om stil te staan bij de actualiteit.
Voor meer informatie over mijn achtergrond verwijs ik graag naar mijn Linkedin profiel.

 

Met wie werk ik samen?

In mijn netwerk heb ik een aantal andere trainers, adviseurs en therapeuten met wie ik samenwerk.

De samenwerking met Rob Kelder van innerChi in Hillegom vormt een vaste basis. Onze kwaliteiten zijn complementair en een aantal groepen/trainingen begeleiden wij samen.

Praktijk

Leef-Tij
Satellietbaan 41-B
2181 MG  Hillegom
06-42658758

Postadres

Leef-Tij
L. van Deyssellaan 53
2182 VN  Hillegom
0252-532754

Mail

info@leef-tij.nl